Kínai Szezámmagos Csirke

 

Kínai Szezámmagos Csirke













Hozzávalók: 

  • 1 db csirkemell 
  • olaj
A bundához: 

  • 9 ek liszt 
  • 2 db tojás
  • 1 ek olaj 
  • 1 csomag sütőpor
  • 1,5 dl víz
A páchoz: 

  • 2 tk méz 
  • 10 dkg ketchup 
  • 4 tk szezámmag 

Elkészítés:

1. Egy tálban összekeverjük a lisztet, a tojást, a sót, az étolajat és a sütőport a vízzel.
2. A csirkemellet csíkokra vágjuk és megsózzuk. Egyenként belemártogatjuk a lisztes keverékbe. 
3. Bőséges olajban sütjük meg a csirkét addig, amíg meg nem pirul. 
4. A szósz hozzávalóit összekeverjük, majd a kisütött csirkemellet beleforgatjuk a kész pácba.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

F4 Thailand: Boys Over Flowers

Park Min Young

Parasite