Kínai Szezámmagos Csirke
Kínai Szezámmagos Csirke
Hozzávalók:
- 1 db csirkemell
- olaj
A bundához:
- 9 ek liszt
- 2 db tojás
- só
- 1 ek olaj
- 1 csomag sütőpor
- 1,5 dl víz
A páchoz:
- 2 tk méz
- 10 dkg ketchup
- 4 tk szezámmag
Elkészítés:
1. Egy tálban összekeverjük a lisztet, a tojást, a sót, az étolajat és a sütőport a vízzel.
2. A csirkemellet csíkokra vágjuk és megsózzuk. Egyenként belemártogatjuk a lisztes keverékbe.
3. Bőséges olajban sütjük meg a csirkét addig, amíg meg nem pirul.
4. A szósz hozzávalóit összekeverjük, majd a kisütött csirkemellet beleforgatjuk a kész pácba.
2. A csirkemellet csíkokra vágjuk és megsózzuk. Egyenként belemártogatjuk a lisztes keverékbe.
3. Bőséges olajban sütjük meg a csirkét addig, amíg meg nem pirul.
4. A szósz hozzávalóit összekeverjük, majd a kisütött csirkemellet beleforgatjuk a kész pácba.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése